COMITETUL DIRECTOR:
  • MANAGER: Lupascu Costel
  • DIRECTOR MEDICAL: Dr. GHERGHEL MIHAELA
  • DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL: Ec. Nita Luminita

Prezentarea proiectului

       Solutia propusa a fost elaborata pe baza experientei extinse a unei cunoscute firme producatoare de soft, Siveco Romania SA, o experienta bogata in domeniul sanatatii dobandita in gestionarea din 2004 a Sistemului Informatic Unic Integrat, prescurtat SIUI. Politica firmei de perfectionare a serviciilor medicale si farmaceutice, de gestionre a serviciilor de asistenta medicala, a asigurarilror de sanatate si mai nou, in caz particular in domeniul spitalicesc, s-a reusit astfel proiectarea unei solutii eHealth care sa asigure cea mai buna eficienta si fiabilitate pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani.

        Sistemul Informatic Integrat Medical propus se bazeaza pe analiza atenta a cerintelor complexe de operare si administrare, sistemul fiind adaptat astfel incat sa corespunda si sa satisfaca cerintele si constrangerile Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani, sa raspunda particularitatilor prin adoptarea standardelor europene in tratamentul pacienţilor,

        Spitalele trebuie sa decida si sa actioneze in conditiile existentei unui punct de cotitura tehnologica privind strategia informatica, avand in vedere schimbarile radicale in domeniul tehnologiei informatiei sia comunicatiilor. In final firma producatoare a softului are placerea de a oferi un produs de clasa mondiala pentru a raspunde acestei schimbari.

         Solutia oferita este construita pe o tehnologie de nivel mondial cu garantia de a o pastra "evergreen". Se asigura suport tehnic si mentenanta continue prin intermediul partenerilor locali si a partenerilor internationali. De asemenea, se asigura update-uri regulate ale solutiei functie de contractul de mentenanta semnat intre parti. 

 

DESPRE PROIECT

    Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce...

LEGĂTURI UTILE

0231-584.083


ACCES e-MAIL


CUM NE GASITI ?

    Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.