COMITETUL DIRECTOR:
  • MANAGER: Lupascu Costel
  • DIRECTOR MEDICAL: Dr. GHERGHEL MIHAELA
  • DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL: Ec. Nita Luminita

CUM SE FACE O PROGRAMARE PENTRU O CONSULTATIE IN AMBULATORUL INTEGRAT AL SPITALULUI

        De luni pana vineri in intervalul orar 7:00 - 15:00 :

  • Apelând numarul de telefon 0231.584083 (RomTelecom) - apel direct, pentru efectuarea unei programari in urmatoarele 4-5 zile (în functie de disponibilitati).
  • sau pe adresa office@pneumobt.ro pentru o programare la consultatia pe care o doriti.
        Cei care solicita programarea (pacienti sau apartinatori) vor fi rugati sa lase un numar de telefon, sau un alt e-mail la care sa poata fi apelati (contactati), pentru reconfirmare sau situatii imprevizibile care pot interveni in programul medicului!
        Va rugam, de asemenea, sa anuntati "Anularea programarii" cu minim 4 ore înainte, în ideea reorientarii programului si raspunsului la eventualele solicitari.

        Detalii si informatii suplimentare despre programul medicilor din ambulatoriu integrat al spitalului la numarul de telefon 0231.584083

 

Pentru a vizualiza aceste documente este necesara utilizarea programului Adobe Acrobat Reader

 

DESPRE PROIECT

    Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce...

LEGĂTURI UTILE

0231-584.083


ACCES e-MAIL


CUM NE GASITI ?

    Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.