SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BOTOSANI este o unitate cu personalitate juridica, subordonata Consiliului Local Botosani. A fost infiintat prin Ordin al Ministrului Sanatatii in anul 2002, motivat de adresabilitatea mare care depasea capacitatea sectiilor de profil existente la Spitalul "Sf. Gheorghe" Botosani. Va stam la dispozitie cu o echipa profesionista si dotari aliniate la standardele europene. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

COMITETUL DIRECTOR:
  • MANAGER: Buga Daniel Costel
  • DIRECTOR MEDICAL: DR. Marcu Tiberiu Vladimir
  • DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL: EC. Bahrin Cristina

PROGRAM DE VIZITA

      Programul de vizita al apartinatorilor pacientilor internati se realizeaza de luni pâna vineri în intervalul orar 15:00 – 20:00, iar în zilele de sâmbata si duminica programul de vizita se realizeaza între orele 10:00 – 20:00.      Numarul de vizitatori pentru un pacient internat într-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 persoane si pot fi vizitati maximum 2 pacienti în acelasi timp, caz in care, durata vizitei va fi limitata la 60 de minute.
      Vizitarea pacientilor în sectiile de pneumologie este permisa zilnic, cu conditia ca vizita sa se faca individual sau cel mult doua persoane, cu respectarea procedurilor interne.
      Pentru pacientii internati pe oricare dintre sectiile/compartimentele spitalului, la solicitare, membrii familiei pot discuta direct cu medicul curant în timpul programului zilnic de lucru al acestuia, în baza unui program stabilit de medicul sef/coordonator de sectie/compartiment.
      Prin exceptie de la prevederile de mai sus, în cazul pacientilor în stare critica sau terminala, indiferent de sectia/compartimentul în care acestia sunt internati, familia are dreptul de a vizita pacientul zilnic, indiferent de ora, sau poate solicita prezenta permanenta lânga pacient a unui singur membru de familie, cu acordul medicului curant, daca conditiile din sectia/compartimentul respectiva/respectiv permit acest lucru. În caz contrar, se va asigura accesul familiei periodic la pacient, asigurându-se un spatiu adecvat de asteptare, în apropierea sectiei/compartimentului respective/respectiv.
      În cazul pacientilor internati care au un grad redus de mobilitate din cauza patologiei prezentate, pe oricare dintre sectiile/compartimentele din unitatea sanitara, accesul unei persoane poate fi permanent.
      În cazul copiilor internati în compartimentul de pneumoftiziologie pediatrica se asigura prezenta cu caracter permanent a unuia dintre parinti, daca se solicita acest lucru.


DESPRE PROIECT

    Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce...

LEGĂTURI UTILE

0231-584.083


ACCES e-MAIL


CUM NE GASITI ?

    Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.