SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BOTOSANI este o unitate cu personalitate juridica, subordonata Consiliului Local Botosani. A fost infiintat prin Ordin al Ministrului Sanatatii in anul 2002, motivat de adresabilitatea mare care depasea capacitatea sectiilor de profil existente la Spitalul "Sf. Gheorghe" Botosani. Va stam la dispozitie cu o echipa profesionista si dotari aliniate la standardele europene. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

COMITETUL DIRECTOR:
  • MANAGER: Buga Daniel Costel
  • DIRECTOR MEDICAL: DR. Marcu Tiberiu Vladimir
  • DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL: EC. Bahrin Cristina

ACHIZITII PUBLICE


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, organizeaza in data de 11.03.2019, licitatie publica deschisa cu oferta in plic pentru inchirierea urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani la adresa mai sus mentionata, in vederea amplasarii unui dispensor automat pentru produse alimentare. (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA MARTIE 2019 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de lucrari "REABILITARE INSTALATIE TERMICA" (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR -LUNA IULIE 2018 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de servicii privind STUDIU DE FEZABILITATE: "Construire Dispensar TBC" si dotarea cu echipamente medicale, pentru proiect transfrontalier Romania - Republica Moldova - componenta Hard. OFERTELE SE DEPUN LA SECRETARIATUL SPITALULUI SI IN CATALOGUL ELECTRONIC SEAP ... (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - STUDIU DE FEZABILITATE (detalii)

CAIET DE SARCINI, CERINTE, SPECIFICATII, CONDITIONARI (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, organizeaza in data de 22.12.2016, licitatie publica deschisa cu oferta in plic pentru inchirierea urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani la adresa mai sus mentionata, in vederea amplasarii a 3 aparate automate ... (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA DECEMBRIE 2016 (detalii)

DESPRE PROIECT

    Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce...

LEGĂTURI UTILE

0231-584.083


ACCES e-MAIL


CUM NE GASITI ?

    Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.