COMITETUL DIRECTOR:
  • MANAGER: Lupascu Costel
  • DIRECTOR MEDICAL: Dr. GHERGHEL MIHAELA
  • DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL: Ec. Nita Luminita

ACHIZITII PUBLICE


LICITAŢIE PUBLICĂ POIM 2014-2020


Invitatie participare licitatie   (detalii)


Caiet sarcini echipamente medicale   (detalii)


Fisa tehnica Lot 4  (detalii)


Fisa Date LOT 4   (detalii)


Fișă tehnică Lot4 Analizor automat de chemiluminescenta   (descarca)


Formular propunere tehnică   (descarca)


Formular propunere financiară   (descarca)


Sectiunea alte formulare    (descarca)


Formular acord GDPR   (descarca)


Model Contract   (descarca)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de servicii privind instalarea unui  "Sistem de supraveghere video si antiefractie"  la sediul unitatii din Botosani, str: Trandafirilor, nr:24, precum si la laboratorul de analize medicale al spitalului situat in Botosani, str: Al. Eliberarii, nr:3.. (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA AUGUST 2019 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani,este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de servicii privind proiectare fazele DTAC+PTH: "Construire corp cladire logistica suport - Grupuri sanitare - sectia I Pneumoftiziologie, cu trecere de legatura in cladirea existenta". (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA AUGUST 2019 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, organizeaza in data de 11.03.2019, licitatie publica deschisa cu oferta in plic pentru inchirierea urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani la adresa mai sus mentionata, in vederea amplasarii unui dispensor automat pentru produse alimentare. (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA MARTIE 2019 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de lucrari "REABILITARE INSTALATIE TERMICA" (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR -LUNA IULIE 2018 (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, este interesat de achizitia si atribuirea unui contract de servicii privind STUDIU DE FEZABILITATE: "Construire Dispensar TBC" si dotarea cu echipamente medicale, pentru proiect transfrontalier Romania - Republica Moldova - componenta Hard. OFERTELE SE DEPUN LA SECRETARIATUL SPITALULUI SI IN CATALOGUL ELECTRONIC SEAP ... (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - STUDIU DE FEZABILITATE (detalii)

CAIET DE SARCINI, CERINTE, SPECIFICATII, CONDITIONARI (detalii)


ANUNT PUBLICITAR


           Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, str. Trandafirilor, nr. 24, cod fiscal 14835931, organizeaza in data de 22.12.2016, licitatie publica deschisa cu oferta in plic pentru inchirierea urmatoarelor spatii aflate in administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie Botosani la adresa mai sus mentionata, in vederea amplasarii a 3 aparate automate ... (pentru detalii urmati legatura de mai jos)

ANUNT PUBLICITAR - LUNA DECEMBRIE 2016 (detalii)

DESPRE PROIECT

    Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce...

LEGĂTURI UTILE

0231-584.083


ACCES e-MAIL


CUM NE GASITI ?

    Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.