A 46-A SESIUNE ȘTIINȚIFICĂ A INSTITUTULUI DE PNEUMOFTIZIOLOGIE „MARIUS NASTA”

Data publicării: 1 aprilie 2015

 Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” împreună cu Societatea Română de Pneumologie vor organiza a 46-a Sesiune Științifică a Institutului, găzduită în Amfiteatrul „Constantin Anastasatu” și spațiile învecinate.
Sesiunea se va desfășura pe parcursul întregii zile, va include prezentări orale și sesiuni de postere, o pauză de prânz oferită de organizatori și o conferință de presă.

       Ne dorim ca acest eveniment să fie o oglindă a activității științifice din Institut dar în egală măsură încurajăm și contăm pe lucrările ce reflectă activitatea colegilor din centrele din țară. Aici puteți consulta caietul program.

      Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC iar rezumatele vor fi incluse într-un volum de rezumate pe CD cu ISBN. Nu se percepe taxă de participare; pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi datele dumneavoastră la adresa de mail: sesiunestiintifica@yahoo.ro.

       Plănuim să organizăm și o expoziție foto cu tema „România mea”, pentru care vă invităm să pregatiți câteva fotografii în format 20×30 cm.

Vă aşteptăm!
( SURSA:  Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” Bucuresti)

Informații programări consulații

+4 0231 584 083

Acces E-Mail

 Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.