Chestionar de feedback

Stimate pacient,

Spitalul de Pneumoftiziologie Botosani, realizeaza un sondaj de opinie în rândul pacientilor internati cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unitatii sanitare. Acest demers se deruleaza periodic în cadrul spitalului nostru si are ca obiectiv îmbunatatirea comunicarii cu pacientii si cresterea calitatii serviciilor oferite în cadrul unitatii sanitare.

Având în vedere calitatea dumneavoastra de pacient, va prezentam în cele ce urmeaza o serie de drepturi si obligatii ce va revin conform legislatiei în vigoare, cu scopul de a va informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastra.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile referitoare la drepturile si obligatiile ce va revin în calitate de pacient sau de asigurat si sa completati chestionarul anexat. La externare, va rugam sa depuneti chestionarul completat în urna special amenajata.

Chestionarul poate fi completat în format fizic cand sunteti internat sau online pe pagina web a spitalului, prin efectuarea unui click pe butonul portocaliu de mai jos „Feed-Back Pacient”.

Informații programări consulații

+4 0231 584 083

Acces E-Mail

 Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.