A IV-A EDIȚIE A CONFERINŢEI NAŢIONALE MANAGEMENTUL BOLILOR PULMONARE

Data publicării: 1 octombrie 2015

Cea de-a IV-a ediție a Conferinţei Naţionale „Managementul Bolilor Pulmonare” va avea loc, anul acesta, în perioada 2-3 octombrie, la Hotel Ramada Parc din București și se adresează atât medicilor pneumologi, cât și mediilor de familie sau din alte specialități conexe.

Programul evenimentului va cuprinde o întâlnire comună între lideri de opinie in pneumologie, autorități, asociații de pacienți și reprezentanți din industria farma, ce se va desfășura pe 2 octombrie. Pe 3 octombrie (Ziua Pneumologiei Românești) va avea loc un simpozion științific, dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical.

În cadrul conferinței, se vor dezbate teme care vizează problematica bolilor pulmonare în România, importanța diagnosticării precoce a bolii, limitările și problemele pe care medicul pneumolog le întâmpină în îngrijirea bolnavilor, cât și alte subiecte de interes.

( SURSA:  Sanatateapress.ro)

Informații programări consulații

+4 0231 584 083

Acces E-Mail

 Spitalul de Pneumoftiziologie este situat pe Str. Trandafirilor, nr.24. Accesul se poate face pietonal sau cu masina din Bulevardul Mihai Eminescu sau din str. Nicolae Iorga.